lentilles

Podem ser millors humans? Sabem que la pregunta és estranya perquè en ella hi caben moltes interpretacions. No obstant això en aquest cas ens referim, no a ser millors humans o una millor humanitat en termes morals, sinó a ser humans amb més capacitats físiques dels que la pròpia naturalesa permet.

Doncs tenint en compte el desenvolupament creat per Ocumetics Technology podem dir que si. L’empresa ha creat unes lents de contacte biòniques que aconsegueixen millorar de forma significativa la visió de les persones que ara porten ulleres, però que a més, aconsegueixen que les persones que no necessiten ulleres, vegin també amb més qualitat.

Segons afirma el mateix doctor Garth Webb, creador del projecte, les lents de contacte biòniques corregeixen les insuficiències de l’ull i els problemes de visió, més enllà de l’estàndard oftalmològic 20/20. Això aconseguiria dotar d’una cosa semblant a la supervisió i veure fins a tres vegades millor que el que l’ull humà ens té acostumats.

Per si no fos poc, la lentilla que permet veure amb claredat a qualsevol distància, també ens prevé del risc de tenir cataractes en el futur.

Encara que de moment només està en fase de proves, la veritat és que l’equip de Webb ha invertit 3 milions de dòlars en el desenvolupament d’aquestes lents de contacte. L’ocasió, sens dubte, s’ho val.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada