tobotronc2Naturlandia guanya la primera sentència judicial contra el Tobotronc. Una dona va demandar Camprabassa per haver patit una fractura vertebral després que la seva vagoneta xoqués contra l´anterior, en la qual anaven els seus fills. Ells, al seu torn, havien parat per no xocar amb l´anterior trineu que anava lent. El tribunal diu que en el moment de pujar a l’atracció la dona assumia els riscos que s’indiquen que poden ocórrer en els diferents panells informatius.

La plataforma Stop Tobotronc ha fet pública la sentència que dóna la raó tant a Camprabassa com a l’asseguradora en el cas de l’accident. Els fets van passar fa just quatre anys.

La dona accidentada, originària de Mataró, havia anat al Tobotronc acompanyada dels seus tres fills. En la primera vagoneta hi viatjaven dos d’ells i en la següent la dona amb la seva filla. Després d´un revolt, la dona va impactar contra els seus fills que s’havien aturat en trobar-se un trineu que anava més lent, i va patir una fractura vertebral. Aleshores va denunciar Naturlàndia en considerar que la seva lesió havia estat un perjudici. La justícia no li ha donat la raó. Considera que els panells informatius i els tiquets informen dels possibles perills que poden ocórrer, que són responsabilitat de l´usuari, i que cal respectar la distància de 25 metres per evitar col·lisions.

El Tribunal de Batlles també s’ha basat en un informe del Govern que determina que tots els accidents amb danys corporals ocorreguts en aquesta instal·lació no han estat causats per deficiències tècniques sinó pel mal comportament de l’usuari. Tot i així el mateix informe determina que en cas d’algunes col·lisions hi ha risc de lesions per als usuaris ja que el sistema d’amortidor o paracops és insuficient.

La sentència del Tribunal de Batlles, però, va en favor dels demandats tenint en compte que el que es jutja en aquest cas és la responsabilitat mercantil de Camprabassa en l’accident. Afegeixen que en el moment d’agafar l’atracció assumia els riscos ja que el control de la velocitat i parada estava a les seves mans.

La justícia ha desestimat íntegrament la demanda i condemnen la demandant a fer-se càrrec de les costes del procés judicial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada