escola-meritxellLa Junta Rectora de l’Escola Especialitzada Meritxell ha decidit destituir del seu càrrec a la directora de la residència l’Albó. En un comunicat fet públic aquest vespre després de la reunió de la Junta, es posa de manifest que ‘les reiterades incidències que han succeït en el servei’. La fins ara directora de la residència tindrà una nova tasca dins de l’Escola i assumirà la responsabilitat de dirigir l’Albó de forma provisional l’actual directora general. Al mateix temps, es farà ‘una promoció interna entre el personal de l’EENSM que estigui interessada a assumir el càrrec de direcció de la residència l’Albó, un càrrec que ha de quedar cobert en el termini més curt possible’, afegeix el comunicat.

La decisió de la Junta Rectora ve donada després del darrer afer succeït amb una usuària de la residència l’Albó la setmana passada, tal com informa aquest dijous El Periòdic d’Andorra, a la qual se li va administrar per error doble medicació.

La Junta ha considerat greu la falta comesa pels treballadors implicats en l’afer i, segons diu el comunicat, a part de la destitució de la responsable, ha decidit suspendre de sou i feina 4 dies a ‘l’educadora responsable de subministrar la medicació a la usuària i no haver anotat aquest subministrament en el registre del dia corresponent’; i suspendre de sou i feina 8 dies ‘l’auxiliar responsable d’haver subministrat la doble medicació a la usuària administrant-li la dosi que correspondria al dia posterior’.

Tot i la gravetat del fet, la usuària no va patir cap conseqüència, ja que els treballadors implicats van adonar-se immediatament i va ser traslladada a urgències de l’Hospital on se li va practicar un rentat d’estómac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada