RTVA

La junta electoral ha denegat una de les candidatures d’assalariats que es presentava a les eleccions al consell d’administració de la CASS. L’òrgan ha validat una altra de les candidatures, en aquest cas de pensionistes, que també havia rebut un recurs en contra.

Segons informa RTVA, finalment la junta electoral ha intervingut i una de les candidatures de la llista d´assalariats, la formada per Carolina Caubet i Gemma Bofarull, no podrà concórrer a les eleccions al consell d’administració.

L’òrgan ha acceptat un dels recursos presentat contra la candidatura per incomptabilitat de càrrecs, ja que una de les cadidates, Gemma Bofarull, és sotsdirectora de departament d´un banc. La mateixa afectada explica que van presentar la candidatura conscients que “podria haver algun dubte en algun article que especifica que directrius d’entitats bancàries, financeres o assegurances no es poden presentar”. Però afegeix que “el següent que sabem és que se’ns aprova la candidatura el 14 de maig i entenem que no representa un conflicte amb el meu càrrec”.

A més, les dues candidates han confirmat que presentaran un recurs al Tribunal Superior en les pròximes hores perquè consideren que cal la revisió de la llei. Carolina Caubet, companya de candidatura de Bofarull, opina que “perquè una persona tingui un càrrec de responsabilitat no deixa de ser assalariada”. Per tant, planteja que “potser el consell d’administració de la CASS hauria d’incorporar un representant més”.

Per la seva banda, la candidatura de Pilar Cortadella i Fèlix Zapatero que concorre a la llista de pensionistes també va rebre un recurs contrari, per fer campanya abans d’hora. En aquest cas, la junta electoral ha decidit validar la candidatura per manca de proves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada