La Junta Electoral de la Cambra proclama els representants dels col·legis electorals

cambra

La Junta Electoral de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS), ha verificat les candidatures presentades per a l’elecció dels representants del ple de la CCIS. L’avís publicat aquest dimecres al BOPA posa en relleu que el nombre de candidats proclamats per cadascun dels col·legis és igual al de membres a elegir. La Cambra celebrarà eleccions el proper 5 de maig.

Així, el col·legi número 2 l’ocupa la candidatura de Tabandor SA, representada per Òscar Ribas Duró; el col·legi número 3 és per a Treballs Públics Unitas Armengol&Montané, SAU, representada pel Grup Heracles Construcció i Obra Pública, SAU, i que té com a representants Daniel Armengol i David Montané.

Emte Andorra, SA, representada per Llorenç Picanyol, ocupa el col·legi número 4, mentre que Arap, SAU, representada per Xavier Serra s’inscriu en el col·legi número 6. El número 8 l’ocupa Bomar, SAU, representada per Miquel Armengol, i el número 10, River, SA, representada per Estació d’Enclar, SL, amb Jordi Visent al capdavant.

El col·legi número 12 l’ocupa Susagna Venable, mentre que el 13 correspon a Organització, Formació i Manteniment Arderiu, SLU, representada per Joan Arderiu. El col·legi número 15 l’ocupa Laia Maestre, mentre que el 16 correspon a Dagui, SA, representada per Jordi Daban, i Aliat, SL, amb Esther Salvadó i Amadeu Rossell al capdavant.

El col·legi 17 l’ocupa Guitard, SL, representada per Angelo Guitard, i el número 18 correspon a Viatges Emocions, SL, amb Francisco Figuera al capdavant. El col·legi 19 està representat per Transports Daniel, SAU, amb Miquel Àngel Armengol al capdavant, i el número 22 correspon a On Viure, SL, representada per Jordi Ribó. Finalment, el col·legi 23 està representat per Economistes Associats, SL, amb Josep Delgado al capdavant, i Lidera, SL, amb Mercè Arderiu.

(Text i foto: ANA)