El  projecte de llei del pressupost del 2017 es debatrà finalment el 9 de febrer. Així ho ha acordat la junta de presidents, que ha aprovat que el mateix dia també es voti la modificació de la llei del cos de policia.

La junta de presidents ha aprovat també el calendari de sessions del Consell General fins l’estiu i ha reservat vuit sessions ordinàries i de preguntes. En aquestes sessions es veuran amb tota probabilitat els sis projectes de llei que ja es troben en comissió i potser alguns dels sis textos que encara estan en període de presentació d’esmenes.

D’altra banda, s’ha modificat l’ordre dels debats dels projectes de llei amb informe de comissió, les esmenes a la totalitat i els convenis amb esmenes a la totalitat. “Fins ara el que es feia normalment era llegir l’informe del ponent i després intervenien els grups parlamentaris. Moltes vegades no hi havia gaire coherència en el fet que, si era un projecte de llei que havia presentat el Govern, acabés intervenint al final”, ha explicat la subsíndica general, Mònica Bonell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada