La jugadora andorrana júnior del Sedis Efausa Claudia Guri ha estat convocada per a la concentració de la selecció espanyola sub-19 de bàsquet, que ha de preparar el Mundial.

Guri, de 18 anys, es concentrarà a partir d’aquest dilluns vinent a Castelldefels amb la resta de jugadores, 18 en total. D’aquesta estada de quatre setmanes n’ha de sortir l’equip estatal de 12 jugadores que disputarà el Campionat del Món U19, del 18 al 28 de juliol a Lituània.

Segons han assenyalat des del Sedis, “el magnífic treball de la jugadora no ha passat desapercebut per la FEB, i tot i que la seva categoria és la U18 durant aquesta temporada, començarà a treballar amb el grup en aquesta concentració”.

Claudia Guri també estarà amb tota probabilitat en la llista inicial de jugadores que han de formar la selecció estatal U18, que hauran de preparar el Campionat d’Europa que es disputarà a Croàcia a partir del 15 d’agost.

Festa del Bàsquet

Paral·lelament, la tasca del Sedis Bàsquet també ha estat reconeguda en la Festa del Bàsquet Lleidatà, que s’ha celebrat a Bellpuig. Quatre jugadors del club van ser escollits com els millors de la demarcació en les seves categories aquesta temporada.

Cris Garcia, capitana del Cadí ICG Software, va rebre el premi com a millor jugadora en Lliga Femenina; Fran Sansa, el de 2a Catalana; Maria Rebés, el de cadet interterritorial, i Sònia Royo, el de categoria infantil. De la seva part, van ser finalistes Quim Vallvé (júnior masculí) i Paula Porta (preinfantil). En l’apartat d’equips, es va donar premis al Sedis La Seu per l’ascens a 1a Catalana, al Sedis Esquitx com a millor equip cadet territorial, i al Sedis premini femení.