Arxiu

Les polítiques d’igualtat centraran el debat que dissabte vinent organitzarà la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA) en un acte que tindrà lloc al central cultural La Llacuna, d’Andorra la Vella. El coordinador de l’entitat, Pere Baró, ha explicat que la voluntat de la jornada és analitzar la situació actual al país i extreure propostes i idees que es puguin trametre tant als càrrecs electes com als dirigents del Partit Socialdemòcrata (PS) perquè les treballin. Tot i està especialment dirigida al col·lectiu juvenil, la cita, que tindrà lloc a partir de les cinc de la tarda, està oberta a la participació de qualsevol persona.

 ‘Debatem sobre les polítiques d’igualtat’ és el títol de la jornada, que vol abordar diferents àmbits d’aquesta matèria, com ara un de tanta actualitat com el dels drets de les dones, però també altres punts com la immigració o els col·lectius de discapacitats o LGTBI. Des de la JSA es considera que l’acte és també una bona oportunitat per ajudar a reactivar el treball realitzat amb el Llibre Blanc, que es valora de forma molt positiva. Malgrat això, avisen que cal fer efectives les seves conclusions i aplicar-les i, així, entenen que el debat pot servir com a impuls.

Es tracta del segon acte d’aquestes característiques impulsat des de la JSA. Fa un any, ja es va celebrar-ne un de similar, en aquell cas centrat en “l’Andorra que volen els joves”, com explica el coordinador, Pere Baró. La voluntat és que, tal com ja va succeir llavors, les conclusions que s’extreguin de la jornada puguin ser aprofitades posteriorment en la feina que faci el PS.

“Farem un petit dibuix on marcarem tot allò que els joves veiem i creiem que el país necessita millorar en aquestes polítiques d’igualtat”, ha explicat Baró. Posteriorment, ha indicat, “les donarem tant als càrrecs electes com als membres de l’executiva del partit perquè les puguin treballar i aportar solucions per a una Andorra millor”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada