La Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA) celebrarà dissabte vinent la seva assemblea fundacional. La reunió servirà per oficialitzar la creació de l’entitat, que vol aplegar els joves amb sentiment progressista del país per, d’aquesta forma, donar-los veu. El coordinador, Pere Baró, ha avançat que la JSA neix amb la clara voluntat de recollir els dubtes i les inquietuds d’aquest col·lectiu i convertir-se en el seu “altaveu”.

En l’ordre del dia de l’assemblea, que tindrà lloc a la seu del Partit Socialdemòcrata a partir de les quatre de la tarda del dissabte, hi ha prevista l’aprovació dels estatuts de la JSA. També es vol començar a debatre els primers projectes que es proposaran per tirar endavant des de l’associació. 

La JSA és una associació a la qual els seus impulsors fa temps que li fan donant forma amb l’objectiu de convertir-se en un referent per als joves progressistes d’Andorra, independentment de si estan o no afiliats al PS. Es va presentar en societat el passat novembre, durant el congrés ordinari celebrat per la formació socialdemòcrata. Neix amb la missió que la joventut tingui capacitat de poder decidir sobre les qüestions que l’afecten directament i altres de caràcter més general i permetre que, d’aquesta forma, el col·lectiu vegi que els seus interessos estan representats a la política del país.

Baró ha volgut remarcar que l’entitat “porta mesos de preparació” i que ara “ens posem a treballar”. A la vegada, ha indicat que “la nostra major il·lusió és ser l’organisme més representatiu per als joves progressistes d’Andorra”. L’entitat, ha apuntat, ha de servir per “fer escoltar la nostra veu, els nostres dubtes i les nostres preocupacions”. En definitiva, ha resumit, “volem ser l’altaveu dels joves d’esquerra d’avui dia”.

Text: PS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada