La jornada #PayWhatYouWish del Museu Carmen Thyssen i Unicef recapta 637 euros

Un taller realitzat en el marc d'una jornada de col·laboració entre el Museu Carmen Thyssen i Unicef Andorra
Un taller realitzat en el marc d’una jornada de col·laboració entre el Museu Carmen Thyssen i Unicef Andorra. Foto: MCTA

El Museu Carmen Thyssen Andorra i el Comitè d’Andorra de l’Unicef van organitzar la jornada #PayWhatYouWish aquest dissabte 12 de setembre. Aquesta acció s’emmarca en el conveni de col·laboració que van signar el 2018 les dues entitats, i ha permès a tots els visitants del Museu complementar l’import de l’entrada amb la quantitat que volien i el Museu ha donat el 100% de les entrades i les aportacions solidàries a Unicef Andorra, amb el que s’han recaptat un total de 637,30 euros. Aquesta ha estat la segona edició de la jornada solidària #PayWhatYouWish i tan el Museu com Unicef Andorra han expressat la seva satisfacció per com ha anat. Tenint en compte l’aforament limitat, la xifra rebuda ha estat molt benvinguda i molt ben valorada per ambdues parts.

Com a novetat, enguany, el museu i @Andwearis organitzaven uns tallers molt especials i sostenibles. Els participants dels dos tallers (una quinzena, en total) van poder fer la seva llibreta personalitzada i donar un segon ús a les lones publicitàries del museu.

Els assistents a la jornada també van rebre també un petit obsequi (unes galetes de xocolata) com a piscolabis individualitzat (adaptat a les mesures de prevenció de la Covid-19) gràcies a la col·laboració d’Exe Catering.

La directora d’Unicef Andorra, Marta Alberch, comentava que era la primera acció amb públic que es feia des de l’inici de la pandèmia i estaven molts satisfets de poder començar a fer actes, tot i que adaptats a les mesures de prevenció per la Covid-19. També es mostrava satisfeta amb la participació (unes 85 persones en total) i amb la donació rebuda que es destinarà al projecte al Bhutan que té per objectiu millorar l’accés a una educació inclusiva als infants amb discapacitat. Des d’adequar les escoles amb rampes per a facilitar-los-hi l’accés a formar als professors en llenguatge dels signes per a que es puguin comunicar, passant per lluitar contra els estigmes que aquests infants pateixen per motius culturals, són només alguns exemples del que Unicef està posant en marxa gràcies als donatius fets des d’Andorra.

Des del Museu Carmen Thyssen Andorra, Marta Cudinach, coordinadora del museu, afirmava que aquesta jornada havia tornat a ser un èxit i que es va desenvolupar en un ambient festiu en el qual els visitants van valorar de nou la iniciativa i van fer-se la seva amb la participació i les mostres de suport a l’acció solidària d’Unicef Andorra.

Aquesta jornada és la continuació de les diferents activitats que el Museu i Unicef organitzen conjuntament com poden ser tallers sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible per infants o la visita-concert que es va celebrar el mes de juny del 2019 per commemorar el 25è aniversari de la fundació del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef.

TOTES LES NOTÍCIES