1369904281El festival Picurt ha estat seleccionat com un dels projectes més “singulars” dels presentats a la Jornada Cultsurfing, que promou un catàleg de noves propostes culturals innovadores. La trobada es va celebrar la setmana passada, els dies 15 i 16, a Barcelona.

El portal Cultsurfing, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració dels diaris Ara i Vilaweb, ha elaborat un catàleg per al qual ha rebut la inscripció de 120 projectes d’activitats culturals singulars. D’aquestes, en les jornades se’n va seleccionar 16 com les més atractives per donar-les a conèixer, una de les quals és la Mostra de Cinema de Muntanya que se celebra cada començament d’estiu, des de fa set anys, a Artedó i la Seu.

Des de Cultsurfing destaquen que Picurt “té els seus orígens en la recerca d’una activitat que uneixi les persones amb les muntanyes, un intent de recuperar aquell element que ens retorna als sentiments de pertinença a la terra”.

Els organitzadors també veuen el festival alturgellenc com “un homenatge als avantpassats i a la seva forma de vida, i una manera d’entendre el món a través del mitjà audiovisual que comunica aquests valors, consolidant-se com una Mostra de Cinema de Muntanya de referència als Pirineus”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada