La Intel·ligència Artificial (IA) de Facebook aprèn ràpid i cada vegada és més capaç d'”interceptar” continguts no aptes per a la xarxa social.

Segons ha assegurat l’empresa, els seus sistemes d’intel·ligència artificial ha detectat en els últims tres mesos 8,7 milions de publicacions en les quals apareixien nens nus o continguts que poguessin relacionar-se amb l’explotació infantil i les ha esborrat.

Quan afirmem que la IA de Facebook aprèn ràpid no ho diem per dir. El sistema dissenyat per la xarxa social es basa en un mètode d’aprenentatge automàtic que li permet perfeccionar les seves cerques a mesura que passa el temps de forma “proactiva”.

En un comunicat, l’empresa dirigida per Mark Zuckerberg ha afirmat que, dels 8,7 milions de publicacions detectades i analitzades, l’índex de fallada no supera l’1%. És a dir, la IA va detectar imatges que posteriorment altres usuaris van denunciar com a continguts inadequats.

De la mateixa manera, la tasca de la xarxa social no acaba aquí. Juntament amb el *National Center for Missing and Exploited Children i policies de tot el món, el gegant de la xarxa col·labora en programes per ajudar a les víctimes d’explotació infantil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada