regletes

La  instal·lació elèctrica a la llar és un aspecte al qual cada dia hem de parar una major atenció, sobretot tenint en compte que cada vegada estem més envoltats d’aparells electrònics que han d’anar endollats a la xarxa per gaudir-ne.

I malgrat això ens trobem que ja habitem en una casa nova o en una antiga, el nombre de preses de corrent que tenim a la nostra disposició a la llar respon més a les necessitats de fa 50 anys que a les actuals.

Tenim a la nostra disposició diversos dispositius per augmentar el nombre de preses elèctriques.

Les opcions més bàsiques són els anomenats lladres i les regletes, d’aquestes dues opcions, la primera és la menys segura i excepte que es tracti d’aparells elèctrics de molt baix consum no convé utilitzar-los a la nostra llar.

Quant a les regletes, les trobarem de diferents tipus. No convé estalviar en aquests mecanismes i millor anar optar per un que incorpori estalvi d’energia i pilot per tallar la corrent quan no s’utilitzen els aparells.

Les regletes amb estalvi d’energia i pilot per tallar la corrent són molt útils ja que permeten desconnectar tots els aparells d’una sola vegada quan no s’utilitzen, ens permet eliminar l’stand by de molts d’aquests, que són una font de despesa energètica.

Font: decorainteriorismo.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada