El president de la Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa, Jean Jacques Carrié, ha explicat que el Comú d’Encamp podria no renovar el contracte amb la societat que s’encarrega del transport intern del Pas de la Casa. Per aquest motiu, l’entitat ha acordat constituir una taula de treball per estudiar la possibilitat que els mateixos comerciants, hotelers i agències immobiliàries es facin càrrec d’aqueest servei. Carrié ha afegit que tots estan d’acord en poder finançar el servei, perquè és molt necessari tant a l’estiu, per tal d’apropar els turistes dels aparcaments al centre del poble, com a l’hivern, per traslladar els esquiadors dels hotels fins a peu de pistes.

Tal com ha indicat el president de la Iniciativa Publicitària, el Comú d’Encamp no estaria disposat a renovar el contracte amb la societat que s’encarrega del transport intern del Pas de la Casa, i per tant, es deixaria de prestar el servei a finals de l’estiu, entre els mesos de setembre i octubre. Segons Carrié, el Comú també estaria estudiant la possibilitat de reduir els horaris del servei durant els pròxims mesos, per reduir el cost d’aquesta despesa.

Per aquest motiu, en una reunió celebrada aquest dimarts s’ha acordat estudiar quines solucions hi ha, quin cost tindria i quant hauria de pagar cada establiment. Carrié ha afegit que la intenció és fins i tot poder potenciar i millorar el servei que existeix actualment, i mirar la possibilitat que sigui un vehicle elèctric i més ecològic. Un cop tinguin el pressupost, s’informarà als comerciants per si el projecte es pot finançar, i si és el cas es tirarà endavant prèvia autorització tant del Comú com del Govern.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada