La iniciativa dotzexdotze recapta 736 euros a benefici de GosSOS

Un gos de la gossera
Un gos de la gossera (GosSOS)

Gràcies als 108 donants i col·laboradors i als 736 euros recaptats durant el mes de juliol, s’ha aconseguit l’equivalent al cost d’alimentar els gossos que actualment hi ha a la gossera del Principat, durant 10 dies. Dotzexdotze és una iniciativa d’Andtropia (projectes amb impacte social).

Aquestes donacions s’han aconseguit a través de les diferents accions que s’han organitzat aquest mes de juliol en el marc del moviment #dotzexdotze a benefici de GosSOS que era l’ONG protagonista del mes. Els diners recaptats s’han aconseguit a través dels SMS de particulars, de la donació del BC Andorra i altres col·laboradors.

Aquest moviment solidari, dotzexdotze, dona visibilitat cada mes a un projecte diferent, així com a l’ONG que el lidera.

Ara, a l’agost, s’ha escollit el projecte de Mans Unides per a crear una cooperativa de jardineria i construcció per a la reinserció social de persones que finalitzen el seu procés de recuperació d’addiccions, a la localitat d’Usme (Bogotà – Colòmbia).

Al setembre, l’ONG escollida serà AUTEA amb el seu projecte de suport a les Famílies oferint atenció domiciliària individualitzada per a llars amb infants d’entre sis i dotze anys amb un trastorn de l’espectre de l’autisme.

TOTES LES NOTÍCIES