font2Una font emblemàtica. Aquesta és, segons ha pogut saber Andorra Televisió, l’opció principal que preveu el Govern com a infraestructura turística permanent. S’ubicaria a les parròquies centrals i s’hi preveu destinar un milió d’euros.

El concepte de la font seria similar al de la Crown Fountain de Chicago, una font interactiva amb dues pantalles de vídeo, dissenyada pel català Jaume Plensa. També podria estar inspirada en d´altres fonts espectaculars, com ara la de Montjuïc a Barcelona. És a dir, combinar espectacles de llum i color amb jocs i salts d´aigua.

Tot i que l´executiu té diverses opcions damunt la taula, la de la font és la que tindria més números i s´ubicaria a les parròquies centrals. A aquesta infraestructura, el Govern preveu destinar-hi un milió d´euros.

4 comentaris

  1. Si és fa alguna cosa que es fa i si no es fa res que no es fa res. La gent s’ho hauria de pensar una mica més a l’hora d’opinar. El cert és que o donem més incentius als turistes o deixaran de venir, a veure si som ja conscients d’una vegada per totes. I tot això costa diners.

  2. Amb aquest govern, el dia dels sants innocents són els 365 dies de l’any….

  3. amb el milió d’euros d’aquesta font es podria mantenir l’actual sistema de transport sanitari sense sobrecarregar als bombers amb mès feina… el dia q cremi un hotel el pais donarà una imatge penosa amb clients ferits sense poguer ser traslladats a l’hospital pq els bombers estan tots apagant el foc…. Llavors aquesta font no servira per rentar la cara del pais….

  4. Entre rotondes i fonts, anem servits! Sort del fallit heliport!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada