carburantsLa importació de carburants durant el mes d’octubre s’ha situat en 15,50 milions de litres, el que suposa una variació percentual negativa del 8,3% respecte al mateix mes de l’any anterior. Així ho fet públic aquest dilluns el Departament d’Estadística en una nota en què posa en relleu que pel que fa a les dades acumulades d’aquest any 2013 la importació de carburants ha estat de 146,97 milions de litres, el que es tradueix en una disminució del 2,5% respecte al mateix període de l’any anterior.

L’octubre s’ha tancat amb la importació de 15,50 milions de litres, el que suposa una disminució del 8,3% respecte al mateix mes de l’any passat. Les tres partides presenten variacions percentuals negatives: la gasolina sense plom en un 1,5%, el gasoil locomoció en un 5% i el fuel domèstic en un 16,3%.

Pel que fa a les dades acumulades d’aquest 2013, la importació de carburants ha estat de 146,97 milions de litres, el que suposa una davallada del 2,5% respecte al mateix període de l’any anterior. El fuel domèstic presenta una variació percentual positiva de l’1,5% mentre que la gasolina sense plom i el gasoil de locomoció registren una variació percentual negativa del 5,8% i 3,7% respectivament, respecte al mateix període de l’any anterior.

D’altra banda, les dades acumulades dels darrers dotze mesos mostren que la importació de carburants ha estat de 180,54 milions de litres, el que es tradueix en una variació percentual negativa del 2,5% respecte al mateix període de l’any anterior. El fuel domèstic presenta una disminució del 0,2% mentre que la gasolina sense plom i el gasoil de locomoció registren una variació percentual negativa del 5% i el 3,2% respectivament, respecte al mateix període de l’any anterior.