carburantsLa importació de carburants durant el mes de gener ha estat de 17,63 milions de litres, el que suposa una disminució del 7,5% respecte al mes de gener de l’any anterior. Així ho ha fet públic aquest dilluns el Departament d’Estadística en una nota en què posa en relleu que pel que fa a les dades acumulades dels darrers dotze mesos la importació de carburants ha estat de 178,70 milions de litres, el que es tradueix en una variació percentual negativa del 4% respecte als 186,24 milions de litres importats durant el mateix període de l’any anterior.

La importació de carburants durant el mes de gener ha estat de 17,63 milions de litres, el que suposa una disminució del 7,5% respecte al mateix mes de l’any anterior. Estadística assenyala que totes les partides presenten variacions percentuals negatives: la gasolina sense plom d’un 15,6%, el fuel domèstic d’un 10,8% i el gasoil locomoció d’un 1,1%.

Pel que fa a les dades acumulades dels darrers dotze mesos la importació de carburants ha estat de 178,70 milions de litres, el que suposa una variació percentual negativa del 4% respecte als 186,24 milions de litres importats durant el mateix període de l’any anterior. El fuel domèstic presenta una variació percentual negativa de l’1,7%, la gasolina sense plom del 8,8% i el gasoil de locomoció del 4,1% respecte a l’acumulat dels darrers dotze mesos de l’any anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada