La  importació de carburants durant el mes de gener ha estat de 17,93 milions de litres, fet que suposa un creixement del 6,9% respecte al gener de 2016, segons les dades fetes públiques aquest dijous pel Departament d’Estadística. Pel que fa a les dades acumulades dels darrers 12 mesos la importació de carburants ha estat de 179,08 milions de litres, el que suposa un augment del 2,8% respecte als 174,23 milions de litres importats durant el període anterior.

Les dades del Departament d’Estadística publicades aquest dijous mostren que durant el gener la importació de carburats ha estat de 17,93 milions de litres, amb un creixement respecte al mateix mes de l’any anterior del 6,9%. Les dades també indiquen que aquest mes tots els tipus de carburants presenten un augment: el fuel domèstic (8,6%), el gasoli de locomoció (6,7%) i la gasolina sense plom (0,9%).

Així mateix, pel que fa a les dades acumulades dels darrers 12 dotze mesos, la importació de carburants ha estat de 179,08 milions de litres, el que suposa també un creixement del 2,8% respecte als 174,23 milions de litres importats durant el mateix període anterior.

Quant a la importació de carburants amb dades ajustades, un cop eliminades les variacions causades pels efectes del calendari i del període de l’any en què ens trobem, presenta una tendència estable i aquest darrer mes no hi ha hagut variació.

(Text: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada