carburantsLa  importació de carburants durant el mes de setembre ha estat de 13,06 milions de litres, el que suposa un descens respecte al mes de setembre de l’any anterior del 4%, segons dades facilitades aquest dilluns pel Departament d’Estadística. Entre gener i setembre del 2016, la importació dels carburants ha estat de 129,58 milions de litres, el que vol dir un creixement de l’1,2% en contraposició al mateix període de l’any passat. Pel que fa a les dades acumulades dels darrers dotze mesos, la importació de carburants ha estat de 177,06 milions de litres, el que suposa un augment del 0,5% respecte als 176,11 milions de litres importats durant el període anterior.

Les dades fetes públiques aquest dilluns pel Departament d’Estadística mostren que la importació de carburants al mes de setembre, que ha estat de 13,06 milions de litres, ha baixat un 4% respecte al mateix mes del 2015. Encara que la gasolina sense plom i el gasoli de locomoció han tingut creixements del 5,7 i del 0,8% respectivament, el fuel domèstic ha patit una davallada del 21,8%.

Entre gener i setembre del 2016, segons les dades d’Estadística, la importació de carburants ha estat de 129,58 milions de litres, el que suposa un creixement de l’1,2% respecte al mateix període de l’any passat. Així mateix, han crescut un 0,5% les importacions de carburants durant els darrers dotze mesos, període en què s’han importat 177,06 milions de litres, pels 176,11 del període anterior.

Finalment, la importació de carburants amb dades ajustades, un cop eliminades les variacions causades pels efectes del calendari i del període de l’any en què ens trobem, presenta una evolució a la baixa al llarg dels darrers tres mesos, encara que en valors positius i aquest setembre s’ha situat en el 0,1%.

Text: ANA

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada