La importació de carburant durant el mes d’agost s’ha situat en 16,74 milions de litres, el que suposa un augment de l’1,6% respecte al mes d’agost de l’any passat. El Departament d’Estadística també informa que, pel que fa a les dades acumulades durant aquest any 2013 la importació total de carburants ha estat de 119,36 milions de litres, el que es tradueix en una davallada de l’1,6% respecte les mateixes dades de l’any anterior.

Text: Pel que fa a les dades acumulades els darrers dotze mesos, la importació total ha estat de 182,47 milions de litres, un 1’4% menys que el mateix període de 2012.

Les dades del Departament d’Estadística demostren que durant aquest mes d’agost el fuel domèstic ha augmentat un 34,2% respecte l’agost de 2012, i la gasolina sense plom i el gasoil de locomoció han disminuït un 5,7% i un 0,4% respectivament.

Respecte a les dades acumulades d’aquest 2013, el fuel domèstic augmenta un 4,6%, mentre que la gasolina sense plom disminueix un 5,2% i el gasoil de locomoció un 3,8%.

Per últim, a les dades acumulades dels darrers dotze mesos, el fuel domèstic presenta un increment d’un 1,9% i la gasolina sense plom i el gasoil de locomoció un descens del 3,7% i el 2,6% respectivament respecte el mateix període de l’any anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada