carburantsLa importació de carburants durant el setembre s’ha situat en 12,10 milions de litres, el que suposa una disminució del 4,2% respecte al mateix mes de l’any anterior. Així ho ha fet públic aquest dijous el Departament d’Estadística en un comunicat en què posa en relleu que pel que fa a les dades acumulades del 2013, la importació de carburants ha estat de 131,46 milions de litres, el que es tradueix en una davallada de l’1,8% respecte al mateix període de l’any anterior.

La importació de carburants durant el mes de setembre ha disminuït un 4,2% respecte al mateix mes del 2012. En aquest sentit, les tres partides presenten variacions percentuals negatives: la gasolina sense plom un 14,5%, el gasoil locomoció un 2,2% i el fuel domèstic, un 0,2%.

Pel que fa a les dades acumulades d’aquest any 2013, la importació de carburants ha estat de 131,46 milions de litres, el que suposa una disminució de l’1,8% respecte al mateix període de l’any anterior. El fuel domèstic presenta una variació percentual positiva del 4,3% mentre que la gasolina sense plom i el gasoil de locomoció han davallat en un 6,3% i 3,6% respectivament, respecte al mateix període de l’any anterior.

Pel que fa a les dades acumulades dels darrers dotze mesos, la importació de carburants ha estat de 181,94 milions de litres, el que suposa una variació percentual negativa de l’1,1% respecte al mateix període de l’any anterior. El fuel domèstic presenta un augment del 2,5% i la gasolina sense plom i el gasoil de locomoció presenten una disminució del 4,4% i 2,2% respectivament, respecte al mateix període de l’any anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada