La imatge d’un paisatge urbà de Copenhaguen guanya el concurs d’Instagram

La imatge guanyadora del concurs fotogràfic #osnow a Instagram, ha estat un paisatge urbà de Copenhaguen, en blanc i negre, i amb el filtre Sierra, en què es veu un home pedalant enmig d’un carrer nevat. L’autora és la usuària d’instagram @asmats i la imatge porta per títol Biking copenhagen today. La foto ha estat triada aquest matí per un jurat format pels consellers d’Ordino de Comunicació i Turisme, Ludovic Albós i Bartumeu Gabriel; el director d’Ordino-Arcalís, Jean Claude Montané; l’hoteler Jordi Babi, i el fotògraf Eduard Comellas. Els integrants han destacat la bellesa de la imatge que integra la neu en un context urbà, i també les sensacions que transmet el personatge que apareix pedalant en una bicicleta sobre la via pública deserta amb la màxima naturalitat.

La selecció ha respost als criteris proposats a les bases, en què s’havia de valorar la neu com a font d’inspiració i experiència.

La foto guanyadora del concurs convocat per l’Oficina de Turisme d’Ordino, surt d’una preselecció de 16 imatges que han estat escollides al llarg de les quatre setmanes que ha durat el concurs. La convocatòria iniciada el 6 de desembre ha rebut en un mes 3.452 fotos, de 1.208 usuaris diferents provinents de països tan diversos com Andorra, Estats Units, Itàlia, Noruega, Ucraïna, Rússia, Àustria, Suïssa, etc. Les 16 fotos que han estat finalistes formaran part d’una exposició que es podrà veure als carrers d’Ordino a partir del 12 de febrer. A través de la plataforma statigram avui s’ha donat a conèixer la guanyadora i el premi que consistirà en una estada de cap de setmana per a dues persones a l’Hotel Niunit del Serrat, que inclou allotjament i esmorzar, forfets per als dos dies al domini esquiable de Vallnord, entrades per accedir al Centre Esportiu, i paquets turístics per descobrir la parròquia.

La cap de Turisme i responsable de l’Oficina, Cristina Ariño, s’ha mostrat satisfeta amb l’acceptació i la participació del concurs “hem donat a conèixer Ordino i Andorra a través de la xarxa a d’altres països de neu, i hem sortit de les promocions habituals més locals i molt més elevades en cost”.

TOTES LES NOTÍCIES