La il·luminació indirecta

llum

El tipus d’il·luminació que està més de moda actualment és la llum indirecta. És la que es dirigeix directament cap el sostre o les parets i que és reflectida per aquests il·luminant la resta de l’estança de manera difosa. 

Per crear aquest tipus d’il·luminació podeu col·locar unes motllures de guix als sostres i instal·lar-hi uns fluorescents o llums LED enfocats cap a dalt, de forma que no quedi a la vista cap punt de llum. 

Però per obtenir bons resultats deveu estudiar molt bé el disseny de l’habitació per evitar que quedin llocs mal il·luminats o demanar l’assessorament d’un professional.

La il·luminació indirecta no produeix ombres i afavoreix la decoració de qualsevol estança, a més, per sí sola és un interessant element decoratiu i, en espais petits, pot ajudar a donar una major amplitud a l’estança.

Per si tot això fos poc, aquest tipus d’il·luminació també aporta beneficis com cansar menys la vista, proporcionar un aire de calidesa, amplitud i tranquil·litat a l’ambient. Així, que els estudiants comptin amb llum indirecta mentre estudien o fan els deures els ajudarà a que forcin menys la vista i a que no es cansin massa ràpidament d’estudiar, de forma que el seu rendiment pot ser major. 

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada