La  guia In-forma’t, de la qual s’editen 5.000 exemplars que es distribuiran a 121 punts, incorpora novetats aquest any. Així, canvia de format, la qual cosa permet estructurar la informació de manera diferent i, com a principal novetat, incorpora els recursos de joventut: ajudes a l’habitatge, què es pot fer amb el Carnet Jove o aspectes relacionats amb la feina, tal com ha concretat la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, durant la roda de premsa de presentació de la guia. Gelabert considera que els joves de 16 a 29 anys “podran consultar aquesta guia i trobaran resposta” a les seves necessitats. El cònsol menor d’Andorra la Vella, Marc Pons, ha destacat que l’agrupació de tota la informació (tant educativa com sobre joventut) en una mateix document “és un punt de partida important”, ja que suposa una referència no només per als joves sinó per a educadors i famílies. De la seva banda, el director de Formació Professional i Recursos Educatius, Joaquim Torredà, ha destacat el fet que es mantingui el format paper i que estigui “molt present arreu del territori”.

La guia In-forma’t, que inclou tot un seguit d’informació adreçada als joves, incorpora novetats aquest any. Així, a banda de canviar de format, la qual cosa permet estructurar la informació de manera diferent, inclou els recursos de joventut: ajudes a l’habitatge, què es pot fer amb el Carnet Jove o aspectes relacionats amb la feina i la salut, entre d’altres. Així ho ha posat en relleu la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, en la presentació de l’edició (l’onzena) d’aquest document.

Gelabert ha destacat que els joves de 16 a 29 anys als quals està adreçada “podran consultar aquesta guia i trobaran resposta” a les seves necessitats. Se n’ha fet una edició de 5.000 exemplars que es distribuiran a 121 punts diferents. D’aquesta manera, el director de Formació Professional i Recursos Educatius, Joaquim Torredà, ha destacat que es mantingui el format paper i també que estigui “molt present arreu del territori”. També ha remarcat que aquest document inclogui l’oferta formativa i les beques que els estudiants poden demanar.

El cònsol menor d’Andorra la Vella, Marc Pons, ha destacat que l’agrupació de tota la informació (tant educativa com sobre joventut) en una mateix document “és un punt de partida important”, ja que suposa una referència no només per als joves sinó per a educadors i famílies. De fet, ha concretat que en les reunions de la taula permanent de joventut es comentava la necessitat que tota la documentació referent als joves es pogués integrar en un sol document. De fet, Gelabert ha afegit que molts es dirigien al departament de Joventut, on tenen al seu abast fulletons sobre els diferents temes, però s’ha cregut més adient que tot estigui incorporat en un sol document per facilitar l’accés a la informació. També ha remarcat que es tracta d’una guia que ha estat fruit del treball conjunt i transversal dels comuns i el Govern.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada