Els nens i joves de la Seu d’Urgell i comarca podran trobar a la Guia d’Estiu 2018 un total de 45 activitats: 21 de lleure i 24 esportives, natura, dansa i aigua. Les propostes estan adreçades a infants de 3 a 12 anys, així com també per a joves a partir dels 12. La guia recull totes les activitats de lleure i esportives que organitzen tant els ajuntaments com associacions, entitats esportives i empreses alturgellencs.

Concretament, a la Seu d’Urgell s’hi realitzaran un total de 31 activitats: 15 activitats de lleure i 16 d’esportives. Pel que fa a comarca, hi ha programades un total de 14 activitats, 6 de lleure i 8 d’esportives.

El conseller comarcal de Joventut, Ricard Pérez, i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, remarquen que “per aquest estiu, a la Guia els nens i joves hi trobaran un ampli llistat d’activitats lúdiques. Esperem que gaudeixin de l’estiu i que l’oferta d’activitats els animi a sortir de casa”.

 

Novetat 2018: taller de llenguatge de signes

Com a novetat d’enguany hi destaca el taller de llenguatge de signes, adreçat a infants i adolescents de 8 a 16 anys, que tindrà lloc la darrera setmana del mes de juny a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Aquesta activitat anirà a càrrec de FESOCA (Federació de Persones Sordes de Catalunya), i s’impartirà a través del joc i de diferents dinàmiques per tal d’aprendre la llengua de signes catalana d’una forma divertida.

 

Més de 2.000 infants i joves i més 150 monitors

Un estiu més, es preveu que més de 2.000 infants i joves de la Seu i comarques veïnes gaudeixin d’algunes de les activitats que es mostren en aquesta guia. A més a més, més de 150 joves treballaran aquest estiu en alguna de les activitats que apareixen en aquesta guia, la majoria dels quals han fet el curs de monitor i director de lleure, títols que formen part del Pack Lleure que organitza l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada