La Guàrdia Urbana de Barcelona detecta una motocicleta d’Andorra circulant a 133 Km/h per la ciutat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detectat un motorista que circulava a més de 130 Km/h en unes vies amb velocitat limitada a 50 Km/h.  El cas va succeir el passat 23 d’abril a l’alçada de la Via Augusta 348 a prop del Passeig de la Bonanova, quan un motorista amb matrícula andorrana va ser detectat pels radars dels agents de la Guàrdia Urbana circulant a 133 Km/h en una zona limitada a 50.

La captació de l’infractor va produir-se entre les 5 i les 6 de la tarda.  En aquest cas, els agents van poder captar la imatge de l’infractor a través d’un radar mòbil i, d’aquesta manera, iniciar l’atestat per un delicte contra la seguretat del trànsit. A més d’instruir les diligències penals, els agents han iniciat el tràmit administratiu imposant una denúncia de 600 euros i proposant la retirada de 6 punts del permís de conduir. La Guàrdia Urbana també està realitzant els tràmits per localitzar el conductor i citar-lo a les dependències policials per prendre-li declaració.

Text i foto: Ajuntament de Barcelona

2 comentaris

  1. Si los agentes no lo paran en el momento y no lo localizan en Andorra no le llegara la multa y otra cosa, que 6 puntos le quieren quitar? Parece mentira que la guardia urbana no sepa aun que el permiso de circulacion de nuestro pais no tenga puntos.

    1. tu no alcis tant la veu, que amb tarambanes com aquet fletxa de la moto, el crio que va causar l’accident mortal a organya i etc…no m’extranyaria pas, que aviat “nuestro pais” com dius tu, imposi el carnet per punts…ja que ara estem implantant tanta llei forania, no seria extrany.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES