La Guàrdia Civil intervé joies valorades en 7.000 euros a la duana de la Farga de Moles

joies-fara-molesAgents de la Guàrdia Civil van intervenir aquest dimecres joies valorades en 7.000 euros mentre realitzaven una inspecció fiscal a un autobús de línia regular procedent d’Andorra a la duana de la Farga de Moles.

Els agents van sospitar d’un dels viatgers que van traslladar a l’interior de les dependències de l’Agència Estatal d’Administració Tributària de la duana. Dins de l’equipatge hi van trobar dues caixes de joies buides. A les preguntes dels agents sobre el contingut, el propietari de les caixes, un home de 59 anys resident a Portugal, va dir que es tractava de dos penjolls, un que portava penjat i l’altre guardat a la cartera. El valor de les joies intervingudes és de 4.300 i 2.700 euros.

La Guàrdia Civil recorda que la franquícia per aquest tipus de productes és de fins a 900 euros (450 si les persones que els porten són menors de quinze anys). Per tot plegat, es va aixecar acta de decomís de contraban i la mercaderia va quedar a disposició de l’administrador de la duana de la Farga de Moles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.