La Guàrdia Civil intervé a la Duana de la Farga de Moles 40.900 euros

Les actuacions es van dur a terme entre les 13:30 i les 18:30 hores del dia d’ahir 24 de gener, quan per efectius de la Guàrdia Civil de la Secció d’Especialistes Fiscals de la Duana de la Farga de Moles, pertanyents a l’Oficina d’Anàlisi i Investigació Fiscal (ODAIFI), es van inspeccionar els següents vehicles procedents del Principat d’Andorra:

A l’inerior d’un turisme de la marca Mercedes, conduït per I.S.L., de 55 anys, amb residència a Barcelona, es va trobar la quantitat de 15.100 euros.

En un turisme de la marca Porsche, ocupat per M.M.P., de 63 anys, J.M.F., de 65 anys i M.N.V.P., de 61 anys, tots ells veïns de Barcelona, es va localitzar la quantitat de 29.800 euros.

Els inculpats van continuar viatge amb 1.000 € cadascun en concepte de “mínim de supervivència”, quedant la resta a la disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.

Pels citats fets, es van aixecar Actes per la comissió de sengles infraccions a la normativa sobre el blanqueig de capitals, Ordre EHA/1439/2006 de 3 de maig, reguladora de de la declaració de moviments de pagament en l’àmbit de la prevenció del Blanqueig de Capitals.

 

 

1 comentari

  1. em pòdeu explicar per que marxen els diners d´Andorra. Per que el “peis” no els hi mereix mes confiança ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *