La Guàrdia Civil intervé a la Duana de la Farga de Moles 33.700 euros

La Guàrdia Civil ha intervingut a la Duana de la Farga de Moles 33.700 euros. L’actuacions es van dur a terme entre les 13:45 i les 17:00 hores del dia d’ahir 8 de maig, quan per efectius de l’Oficina d’Anàlisi i Investigació Fiscal (*ODAIFI) de la Secció d’Especialistes Fiscals de la Duana de la Farga de Moles, es van inspeccionar els següents vehicles procedents del Principat d’Andorra:

Un turisme marca Porsche model 911 Carrera-4S trobant-se entre la documentació del mateix, conduït per R.S.I., de 48 anys, amb residència a Barcelona, la quantitat de 13.500 euros.

Un turisme marca Volkswagen modelo Touran, localitzant-se en una borsa al costat de medicaments que es trobava a l’interior del mateix, ocupat per M.I.M.S., de 66 anys i M.L.M.S., germana de l’anterior, de 64 anys, les dues veïnes de Barcelona, la quantitat de 23.200 euros.

Els inculpats van continuar viatge amb 1.000 € cadascun en concepte de “Mínim de supervivència”, quedant la resta a la disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.

Pels citats fets, es van aixecar Actes per la comissió de sengles infraccions a la normativa sobre el blanqueig de capitals, Ordre EHA/1439/2006 de 3 de maig, reguladora de de la declaració de moviments de pagament en l’àmbit de la prevenció del Blanqueig de Capitals.

TOTES LES NOTÍCIES