La Guàrdia Civil ha descobert 60.035 euros en tres intervencions dutes a terme durant les darreres dues setmanes a la duana de la Farga de Moles. La primera actuació va tenir lloc el dijous 12 de setembre quan es van descobrir 18.675 euros en dos sobres amagats en una jaqueta propietat de M.F.S.N., de 62 anys, nacionalitat portuguesa i resident a Madrid, que viatjava en un autobús de línia regular procedent d’Andorra.

La segona actuació es va dur a terme el 16 de setembre quan es van descobrir 19.860 euros en un sobre propietat de R.T.T., de 43 anys i resident a Madrid, que viatjava en un Volkswagen procedent d’Andorra.

Finalment, el passat divendres 20 de setembre, la Guàrdia Civil va descobrir 21.500 euros a l’interior d’una bossa propietat de P.J.I.M., de 50 anys, nacionalitat britànica i resident a les Illes Balears, que conduïa un Volkswagen.

Per tot plegat, els agents van aixecar les corresponents actes per infraccions a la normativa sobre el blanqueig de capitals, en superar la quantitat permesa. Els infractors van continuar el viatge amb mil euros cadascú en concepte de mínim de supervivència i la resta va quedar a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada