La Guàrdia Civil incrementa les intervencions en matèria de contraban de tabac i divises

La Companyia de la Guàrdia Civil de La Seu d’Urgell ha intervingut un total de 149.844 capsetes de tabac de contraban durant el primer semestre d’aquest any, xifra que representa el 76,3% de capsetes respecte a les 198.408 capsetes intervingudes durant tot l’any 2015.

Pel que fa a quantitats de diners comissats en aplicació de la normativa vigent en matèria de prevenció del blanqueig de capitals, la Companyia de la Guàrdia Civil de La Seu d’Urgell ha incautat en els sis primers mesos de l’any un total de 1.411.697 euros, xifra que representa el 93% del total comissat durant tot l’any passat.

Aquestes dades les ha facilitat avui la Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, després de mantenir una reunió de treball a La Seu d’Urgell amb el Tinent Coronel de la Comandància de la Guàrdia Civil a Lleida, José Antonio Ángel, el Capità de la Companyia de La Seu, Luciano Antón, i altres comandaments adscrits a la Companyia.

En el decurs de la reunió, també s’han tractat altres qüestions relacionades amb les competències de control fronterer de la Guàrdia Civil, del Grup de Rescat i Intervenció de Muntanya (GREIM), així com les actuacions dutes a terme en matèria de sanitat i medi ambient. En aquest sentit, la Companyia de La Seu d’Urgell ha dut a terme 205 actuacions en aquest primer semestre de l’any en aplicació de les normatives sobre residus, abocaments i actuacions en matèria de pesca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.