tabacEfectius de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil de La Seu d’Urgell han imputat a tres persones per suposats delictes de contraban i falsificació de matrícula amb motiu d’un comís efectuat durant la tarda del passat 21 de març en la qual es va intervenir tabac ros de contraban procedent d’Andorra, valorat en 69.125 euros.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven servei de vigilància fiscal en la pista forestal de la Burna, a d’Estamariu, van observar sobre les 14:30 hores, una furgoneta marca Mercedes, matrícula andorrana, que circulava a gran velocitat.

Quan es va procedir a donar l’alt al citat vehicle, el seu conductor, va fer cas omís, intentant fugir dels agents, per la citada pista forestal, a veure que era impossible aconseguir el seu objectiu, va abandonar el vehicle amb les claus posades i el motor encès, donant-se a l’escapoleix camp a través.

En realitzar una primera inspecció a l’interior de la furgoneta, s’observa que la mateixa porta una gran quantitat de caixes de tabac d’origen extracomunitari.

Traslladat el vehicle a l’aquarterament de La Seu d’Urgell per a una inspecció més exhaustiva, es puc comprovar que transportava en el seu interior un total de 17.500 paquets de tabac ros procedent d’Andorra, valorat en 69.125 euros.

En la mateixa inspecció ocular, es localitzen un joc de plaques de matrícules espanyoles, situades en el buit de la porta del conductor, llistes per a la seva utilització, que no corresponien que amb el vehicle intervingut.

Com a conseqüència de les recerques practicades, el passat dia 4 d’abril, es procedeix a la imputació de JRP, de 32 anys d’edat i veí de Lleida, per la seva suposada implicació en un delicte de falsificació de plaques de matrícula.

Així mateix, en els dies 07 i 22 d’abril, es procedeix respectivament, a la imputació de AGH, de 27 anys d’edat, i de PAM, de 47 anys d’edat, tots dos amb domicili a Andorra, per la seva implicació en els delictes anteriorment ressenyats de contraban i falsificació de plaques de matrícula.

Per aquest fet, es van instruir diligències pels delictes ressenyats, lliurades en el Jutjat de La Seu d’Urgell, quedant dipositat tant el gènere comissat com el vehicle intervingut, a la disposició de l’Autoritat Judicial corresponent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada