La Guardia Civil enxampa un andorrà amb 1.500 paquets de tabac a la N-145

Tabac comissat per la Guardia Civil
Tabac comissat. Foto: Guardia Civil

La Guardia Civil ha intervingut 1.500 paquets de tabac, valorats en 6.000 euros, aquest dilluns a la tarda, sobre les 16:30 hores, a la N-145. La intervenció es va efectuar després que els agents de la Guardia Civil tinguessin coneixement que un vehicle de la zona es dedicava al tràfic il·lícit de tabac des d’Andorra, segons informa el cos de l’ordre en un comunicat de premsa.

Els agents van identificar un vehicle tot terreny, al km 8,5 de la N-145, conduït per una persona andorrana “amb nombrosos antecedents de contraban”, pel que van procedir a inspeccionar el vehicle. En una primera inspecció es troben 50 paquets de tabac de la marca Austin,

La Guardia Civil va sospitar que a les rodes de recanvi es podrien trobar més paquets de tabac, motiu pel qual es va traslladar el vehicle a un taller mecànic proper per a desmuntar les rodes i fer una inspecció més minuciosa del vehicle, que va servir per a detectar un sistema de doble fons sense dispositiu, que està instal·lat a totes les rodes, inclosa la de recanvi. Es van localitzar un total de 1.500 paquets de tabac de la mateixa marca que els anteriors.

Amb tot, els agents van aixecar acta per una infracció de contraban. El tabac comissat es va dipositar a la Duana de la Farga de Moles.

TOTES LES NOTÍCIES