La Guàrdia Civil deté tres residents amb tabac de contraban valorat en 62.700 euros

La Guàrdia Civil va detenir aquest dilluns al quilòmetre 118 de la C-14 al terme municipal de Ponts tres residents portuguesos amb tabac de contraban procedent d’Andorra i valorat en 62.700 euros. Els agents van trobar 16.500 paquets de tabac amagats a la part posterior d’una furgoneta Fiat Ducato.

La Guàrdia Civil ha informat que la inspecció inicial al vehicle va aixecar sospites perquè la part posterior de la càrrega estava massa tapada i amagada. Per aquest motiu, es va decidir traslladar la furgoneta a les dependències policials de la Guàrdia Civil de Ponts per fer-ne un reconeixement més exhaustiu, i és on es va descobrir la mercaderia de contraban dins unes bosses de color negre.

Els agents van detenir els ocupants del vehicle, F.R.P., de 42 anys, F.P.S., de 43 anys i L.S.P., de 43 anys, de nacionalitat portuguesa i veïns d’Andorra, per un presumpte delicte de contraban. Per tot plegat, la Guàrdia Civil va instruir diligències per un delicte de contraban, que juntament amb els detinguts van ser lliurats al Jutjat de Solsona. El vehicle i la mercaderia decomissada van quedar a disposició judicial.

TOTES LES NOTÍCIES