La Guàrdia Civil descobreix més de 30.000 euros en dues inspeccions a la duana de la Farga de Moles

dinersLa Guàrdia Civil va descobrir aquest dijous 30.370 euros en dues operacions dutes a terme a la duana de la Farga de Moles. Les intervencions es van produir sobre dues persones que circulaven pel carril verd ‘res a declarar’ i que intentaven introduir els diners en territori espanyol sense declarar-los.

El primer inculpat, J.M.N.G., de 53 anys i veí de Barcelona, viatjava en un vehicle marca Honda i portava 17.850 euros, la majoria en bitllets de 500 euros. El segon inculpat, M.C.A., de 45 anys i veí d’Andorra i que conduïa un BMW, portava 12.520 euros en un sobre i una cartera de mà, en bitllets de 500, 200, 100 i 20 euros.

Per tot plegat, els agents van aixecar les corresponents actes per la comissió d’infraccions a la normativa sobre el blanqueig de capitals. Els infractors van continuar el viatge amb mil euros cadascú en concepte de mínim de supervivència, mentre que la resta dels diners van quedar a disposició de la Comissió de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.