La Guàrdia Civil descobreix 35.800 euros procedents d’Andorra

contraban

Dimarts passat, 29 de setembre, efectius de la Secció de la Duana de la Farga de Moles, van descobrir en dues actuacions realitzades entre les 09:30 i les 14:00 hores, un total de 35.800 euros procedents d’Andorra, en realitzar a l’interior del recinte duaner sengles inspeccions fiscals a dos vehicles marques Volvo i Mercedes, amb matrícules francesa i espanyola, respectivament, que procedien d’Andorra.

El primer dels autors, conductor del Volvo,  P.A.I., de 54 anys d’edat, de nacionalitat francesa i veí del mateix país, portava 19.590 € ocults en una bossa de mà, a l’interior de dos sobres.

El segon infractor, conductor del vehicle Mercedes, P.M.G., de 67 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, portava 16.210 euros ocults en diversos sobres.

Després d’això, es va procedir a estendre acta per la comissió de dues infraccions a la normativa sobre el blanqueig de capitals, en superar la quantitat que es regula en l’esmentada normativa.

D’altra banda, dilluns passat 28 de setembre i per efectius de la Secció Fiscal de la Seu d’Urgell, es va comissar tabac ros de contraban valorat en 10.375 euros.

La intervenció va tenir lloc sobre les 13:30 hores, quan els agents que realitzaven servei de vigilància fiscal a l’interior de la localitat de la Seu d’Urgell, en procedir a la verificació fiscal d’un turisme marca Renault Megane, van localitzar en el seient posterior i a l’interior del seu maleter, la quantitat de 2.500 paquets de tabac ros de contraban valorat en 10.375 euros, sent l’infractor i únic ocupant del vehicle, L.G.G. de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Seu d’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *