La Guàrdia Civil decomissa tabac de contraban per valor de més de 12.700 euros a dos veïns de la Seu

La Guàrdia Civil va decomissar aquest dimarts tabac de contraban valorat en més de 12.700 euros en dues operacions amb dos veïns de la Seu d’Urgell implicats. El primer decomís es va produir en un aparcament de la capital de l’Alt Urgell on els agents van trobar 2.490 paquets de tabac amagats en un doble fons d’un Volkswagen Golf i en un box de l’aparcament. El valor del tabac és de 10.582 euros. La Guàrdia Civil va identificar al propietari del vehicle, J.C.F.G., de 44 anys, nacionalitat portuguesa i veí de la Seu d’Urgell.

El segon decomís es va produir a les 22.30 hores a la duana de la Farga de Moles, quan els agents inspeccionaven un Renault Megane i van localitzar 490 paquets de tabac de diverses marques amagats en un doble fons i amb un valor de 2.119 euros. El conductor va ser identificat com a R.E.G., de 42 anys i resident a la Seu d’Urgell.

Per tot plegat, els agents van aixecar les corresponents actes per decomís de contraban i tant la mercaderia com els vehicles van quedar a disposició de l’administrador de la duana de la Farga de Moles.

TOTES LES NOTÍCIES