tabac oliana

La guàrdia civil ha comissat tabac valorat en més de 17.000 en dues intervencions. La primera intervenció va tenir lloc sobre les 08:10 hores d’ahir dia 19, quan per efectius de la Guàrdia Civil pertanyents a la Secció Fiscal de la Seu d’Urgell (Lleida), es van comissar un total de 3.250 paquets de tabac ros de contraban de diferents marques procedents del Principat d’Andorra, valorats en 13.287,50 euros.

L’actuació va tenir lloc en procedir al reconeixement d’un turisme marca Renault modelo Kangoo, matrícula espanyola, en un punt de verificació fiscal en la carretera C-14 (terme municipal d’Oliana), localitzant a l’interior del maleter unes borses d’escombraries de color negre contenint el tabac ros de contraban.

Identificat el conductor i únic ocupant del vehicle, va acreditar cridar-se G.H.P, de 55 anys d’edat, espanyol i amb domicili al Principat d’Andorra.

La segona actuació es va produir sobre les 20,00 hores d’ahir dia 19, quan efectius de la Secció de la Duana de la Farga de Moles, a l’interior del recinte duaner, van decomissar un total 985 paquets de tabac marca Austin Xarxa, valorat en 3.890 euros, que es trobaven ocults a l’interior d’un vehicle marca BMW, amb matricula andorrana.

L’infractor va resultar ser J.S.P.V, de 33 anys d’edat, de nacionalitat portuguesa i resident al Principat d’Andorra.

Per tots dos fets, es van aixecar sengles actes d’aprehensió de Contraban (Llei Orgànica 12/95), quedant dipositat el gènere comissat i vehicles intervinguts, a la disposició de l’Il·lm. Sr. Administrador de la Duana de la Farga de Moles (Lleida).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada