La Guàrdia Civil comissa tabac valorat en 7.500 euros a Anserall

La Guàrdia Civil ha comissat  tabac de contraban per valor de 7.500 euros.  A les 19:15 hores del dia d’ahir, per efectius de la Secció d’Especialistes Fiscals de la Seu d’Urgell  que realitzaven servei de vigilància fiscal, s’observa com un turisme marca Ford modelo C-MAX, circula per la carretera d’accés a Sant Joan Fumat,  en direcció a la N-145, sense les llums obligatòries enceses.

Al veure  la presència policial, encén les llums i fa cas omís als senyals d’alt dels agents, continuant circulant per la N-145 en adreça Seu d’Urgell.

Després de recórrer uns quilòmetres per la citada carretera, es desvia cap a la població d’Anserall i després de recórrer diverses pistes forestals finalitza en la denominada “Camí dels Quatre Pobles”, on és localitzat posteriorment pels agents amb les portes obertes.

A l’interior del maleter es localitza una caixa de cartró embolicada en una bossa de plàstic, contenint en el seu interior tabac de contraban.

Després d’una inspecció pels voltants es localitzen altres tres caixes de cartró de similars característiques.

Comptabilitzat la totalitat del tabac intervingut ascendeix a un total de 2.000 paquets de tabac ros, valorat en 7.500 euros.

El conductor del vehicle no va poder ser localitzat en fugir camp a través.

Per tal fet es va procedir a estendre acta d’aprehensió de Contraban (Llei Orgànica 12/95) sense reu, quedant dipositat el gènere comissat a la disposició de l’Il·lm. Sr. Administrador de la Duana de la Farga de Moles (Lleida).

TOTES LES NOTÍCIES