Durant el dia d’ahir, efectius de la Secció Fiscal de la Seu d’Urgell i de la Secció d’Especialistes Fiscals de la Duana de la Seu d’Urgell, van procedir amb motiu de tres actuacions realitzades, al comís d’un total de 3.362 paquets de tabac, valorats en 15.090,85 euros.

De les tres intervencions, la més destacada va tenir lloc sobre les 14:20 hores quan pels components de la Secció Fiscal de la Seu d’Urgell, en una pista forestal del terme municipal  de Calvinyà, van observar com tres persones introduïen diversos embalums sospitosos a l’interior d’un vehicle de la marca marca Peugeot amb matricula espanyola.

Una vegada es va procedir a la identificació dels ocupants, es comprova que els esmentats embalums contenen en el seu interior 2.000 paquets de tabac ros de contraban de diverses marques, valorats en un total de 9.100 euros.

Els infractors van acreditar cridar-se F.B.P., M.J.G., i J.V.R., tots ells veïns de l’Alt Urgell.

Les altres dues intervencions, van tenir lloc a les 14:30 i a les 19:30 hores a l’interior del recinte duaner de la *Farga de Moles, al terme municipal de Valls de Valira, quan per components de la Secció d’Especialistes Fiscals, i després del reconeixement fiscal de dos vehicles (un Opel i un Volkswagen) procedents del Principat, van trobar a l’interior dels mateixos 1.362 paquets de tabac ros de contraban, valorades en 5.990,85 euros.

En aquest cas els infractors, una dona i un home, van acreditar cridar-se respectivament D.N.F., i A.D.S.F., veïns de València i Portugal.

Per tals fets es va procedir a aixecar tres Actes de comís de Contraban (Llei Orgànica 12/95), quedant dipositat tant el gènere comissato com els vehicles intervinguts, a la disposició de l’Administrador de la Duana de la Farga de Moles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada