La Guàrdia Civil comissa tabac de contraban per valor de més de 7.800 euros

A les 12:15 hores del dia d’ahir, per efectius de la Secció Fiscal de la Seu d’Urgell que realitzaven servei de vigilància fiscal s’observa com un vehicle turisme circula a gran velocitat per la carretera d’Argolell-Arduix.

Posteriorment el vehicle es deté, dues persones introdueixen diversos embalums, es munten en el turisme i abandonen el lloc en direcció a la Seu d’Urgell.

Al veure el seu conductor  la presència de diverses patrulles de servei, realitza diverses parades en la carretera abandonant els embalums que transportava i els dos individus emprenen la fugida camp a través.

Posteriorment és interceptat el vehicle, model Seat Toledo, en els voltants de la localitat d’Arduix, i es localitzen en els marges de la carretera un total de 4 embalums que contenien en el seu interior la quantitat d’1.910 paquets de tabac de contraban, valorades en 7.831 euros.

Identificat conductor del vehicle, va resultar ser M.A.J.O., de 35 anys i veí de La Seu d’Urgell.

Per tal fet es va procedir a estendre acta de comís de Contraban (Llei Orgànica 12/95), quedant dipositat el gènere  comissat  a la disposició de l’Il·lm. Sr. Administrador de la Duana de la Farga de Moles (Lleida).

 

 

TOTES LES NOTÍCIES