tabac

Efectius de la Secció de Reserva Fiscal de Ponts van comissar durant la tarda d’ahir dimecres, 11 de juny, tabac ros de contraban, valorat en 7.112,50 euros.

La intervenció es va produir quan els agents que realitzaven servei de vigilància fiscal en el km. 118 de la carretera C-14, al terme municipal de Ponts, van observar sobre les 18:30 hores, un vehicle tot terreny, marca Mitsubishi, amb matricula espanyola, que els va infondre sospites.

Una vegada donat l’alt al vehicle, es va procedir a la identificació i inspecció del mateix, descobrint l’existència d’un doble fons practicat en el entapissat del sostre del vehicle, en el qual s’amagava tabac de contraban, sent el total descobert 1.750 paquets.

Al tabac amagat a l’interior del citat doble fons, s’accedia tirant d’un cable tipus “sirga”, el qual feia que el sostre  s’obrís a manera de “safata” i s’extragués el tabac.

La utilització de dobles fons pels contrabandistes de tabac, és un mètode habitual, si bé en aquest cas,crida l’atenció la ubicació del doble fons  i el sistema d’obertura, que permet portar certa quantitat de tabac ocult en un lloc poc freqüent, sense constituir delicte (15.000 euros).

Per al descobriment del doble fons ha estat fonamental l’experiència i coneixements adquirits per part dels agents.

L’infractor, va acreditar ser F.B.R. de 60 anys d’edat, espanyol, amb domicili a la comarca de l’Alt Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada