La Guàrdia Civil comissa tabac de contraban per valor de més de 6.700 euros.

La Guàrdia Civil ha comissat tabac de contraban en diversos controls per valor de més de 6.700 euros. La primera actuació va tenir lloc a les 13:15 hores, a l’altura del Km. 118,200 de la C-14, terme municipal de Ponts, quan per efectius de la Secció de Reserva Fiscal de Ponts es localitzen ocultes a l’interior del maleter d’un vehicle marca Seat Exeo, que conduïa F.J.C.A., veí de Madrid i de 43 anys d’edat, la quantitat de 220 paquets de tabac ros de diverses marques, valorades en 845,50 euros.

A les 13:30 hores, pel mateix dispositiu de servei i en el mateix punt quilomètric es fiscalitza un vehicle marca Opel Zafira conduït per J.M.R.G., de 50 anys d’edat i veí de Guadalajara, localitzant-se a l’interior del maleter la quantitat de 210 paquets de tabac ros, valorades en 1.197 euros.

Posteriorment a les 14:00 hores, per efectius de la Secció Fiscal de la Seu d’Urgell, a l’altura del Km. 2 de la carretera de Civis, s’observa a una persona que portava un fardell a l’esquena i que després de veuree de la presència dels agents, es va donar a la fugida, abandonant la càrrega que portava i que consistia en 1.000 paquets de tabac ros de diverses marques, valorat en 3.750 euros.

Finalment a les 18:15 hores, a l’interior del recinte duaner de la duana de la Farga de Moles, per efectius de la Secció d’Especialistes Fiscals es va procedir a l’aprehensió de 250 paquets de tabac ros de diverses marques, valorades en 987 euros que es trobaven en diferents buits naturals d’un vehicle marca Volkswagen Golf conduït per T.H.S., de 30 anys d’edat i resident a França,

Per tals fets, es van aixecar sengles actes per infracció a la llei 6/2011, modificadora de la Llei 12/95 de repressió del contraban, que juntament amb el tabac decomissat i vehicles han estat posats a la disposició de l’Administrador de la Duana de la Farga de Moles.

TOTES LES NOTÍCIES