La Guàrdia Civil comissa tabac de contraban per valor de més de 4.400 euros

La Guàrdia Civil ha comissat  tabac de contraban per valor de més de 4.400 euros. L’actuació va tenir lloc a les 18:30 hores del dia d’ahir 17 de maig, quan per efectius de la Guàrdia Civil de Lleida, pertanyents a la Unitat Orgànica de Policia Judicial que realitzaven servei fiscal en la pista forestal de Santa Magdalena, van observar el trànsit d’un vehicle sospitós de portar gènere de contrabans dirigint-se des d’Andorra a territori nacional.

Una vegada interceptat el vehicle pels agents, un turisme amb matricula francesa marca Volkswagen Polo, i identificat el seu conductor (R.H.M.A., de 23 anys d’edat i de nacionalitat francesa) es localitzen ocultes en una maleta que portava en el seient posterior del turisme, la quantitat d’1.000 paquets de tabac ros de diverses marques, valorades en 4.473 euros.

Per tal fet, es va estendre acta per infracció a la llei 6/2011, modificadora de la Llei 12/95 de repressió del contraban, que juntament amb el tabac decomissat i vehicle han estat posats a la disposició de l’Administrador de la Duana de la Farga de Moles.

 

TOTES LES NOTÍCIES