La Guàrdia Civil comissa tabac de contraban per valor de més de 13.300 euros

tabacEfectius de la Secció de Reserva Fiscal de Ponts van comissar durant la tarda d’ahir diumenge, 13 d’abril, tabac ros de contraban, valorat en 13.325 euros. La intervenció es va produir quan els agents que realitzaven servei de vigilància fiscal en la C-14 al seu pas per Oliana, van observar sobre les 17:15 hores, a un vehicle marca Peugeot, amb matrícula espanyola, que els va infondre sospites.

La conductora i única ocupant del mateix, en veure la presència dels agents, va efectuar una maniobra evasiva, dirigint-se feia la carretera amb direcció a Peramola, on els agents van procedir a la detenció del vehicle a l’altura del k.1 de l’esmentada via.

Una vegada que es va procedir a la identificació i inspecció del mateix, van comprovar que en el maleter transportava sis caixes de cartró de grans dimensions, ocultes sota unes flassades negres, portant en el seu interior un total de 3.250 paquets de tabac ros de procedència extracomunitària. La infractora, va acreditar ser N.H.C., de 36 anys d’edat, espanyola i amb domicili a Lleida.

Per aquest fet, es va aixecar acta de prensió de Contraban (Llei Orgànica 12/95), quedant dipositat el gènere comissat  a la disposició de l’Administrador de la Duana de la Farga de Moles (Lleida).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.