La Guàrdia Civil comissa tabac de contraban per valor de 27.000 euros

La Guàrdia Civil ha comissat tabac de contraban per valor de 27.000 euros. A les 05:50 hores del dia d’avui 22 d’agost, després d’un operatiu de serveis establert pels components de la Guàrdia Civil destinats en la Secció Fiscal de la Seu d’Urgell, va donar com a resultat, la intercepció en l’encreuament d’Estamariu amb la carretera N-260, a Estamariu, d’un turisme Seat Inca matrícula espanyola que era conduït per una persona que va infondre sospites als agents.

El conductor, en adonar-se la presència de la Guàrdia Civil, decideix abandonar el vehicle i donar-se a la fugida creuant la carretera, sense que fins avui hagi estat possible la seva localització, no descartant-se la mateixa en les properes dates.

Inspeccionat l’interior del vehicle, es van localitzar en el seu interior un total de 6.000 paquets de tabac ros de contraban, valorades en 27.000 euros.

Les diligències instruïdes al costat del tabac decomissat i vehicle intervingut han estat posades a la disposició del Jutjat d’Instrucció de la Seu d’Urgell.

(Foto: Guàrdia Civil de Lleida)

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES