La Guàrdia Civil comissa 7.000 paquets de tabac a la Farga de Moles

Efectius de la secció d’especialistes fiscals de la Duana de la Farga de Moles van localitzar al voltant de dos quarts de dotze del passat dimecres a l’interior de dues bosses que hi havia en un vehicle Mercedes Benz, amb matrícula andorrana, 480 paquets de tabac de diferents marques, valorats en 1.896 euros. El conductor va resultar ser A.R.L., de 46 anyxs i resident a La Seu d’Urgell (L).

El segon decomís es va produir dijous 5 de gener a les 6.30 hores durant l’escorcoll a un Mitsubischi amb matrícula andorrana, que va permetre trobar 1.500 paquets de tabac de diverses marques en un doble fons practicat entre el sostre i la tapisseria. La mercaderia està valorada en 6.375 euros. L’infractor va resultar ser N.F.G., de 62 anys i resident a Andorra.

A les 6.45 hores del mateix dijous es van localitzar 1.670 paquets de tabac valorats en 7.097 euros, en un doble fons d’un Mitsubischi amb matrícula andorrana. L’infractor va resultar ser J.A.T.M., de 62 anys i veí d’Andorra.

Finalment, diumenge passat agents del mateix cos van localitzar 3.310 paquets de tabac de diferents marques amagats en diversos dobles fons d’un Peugeot amb matrícula espanyola. La mercaderia té un valor d’11.088 euros. El conductor del vehicle va resultar ser J.M.H.G., de 53 anys i resident a la Seu d’Urgell.

(Foto: Sudelegació del govern de Lleida)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *