La Guàrdia Civil ha comissat 53.315 euros a dues persones. A les 18:35 hores del dia d’ahir, per efectius de la Secció d’Especialistes Fiscals de la Duana de la Farga de Moles, en el km. 228 de la carretera N-260 es va procedir a realitzar la inspecció fiscal d’un vehicle marca Volvo que circulava en direcció a Espanya procedent del Principat d’Andorra i ocupat per dues persones, localitzant-se a l’interior de dues maletes de viatge, un total de 53.315 euros. (28.130 € en una maleta i 27.185 € en l’altra).

Els infractors van resultar ser A.M.B., de 64 anys d’edat, i F.M.G., de 78 anys, tots dos veïns de Madrid, que van continuar viatge amb 1.000 € cadascun, en concepte de “Mínim de supervivència”, quedant la resta a la disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.

Pel citat fet, es va estendre acta per la comissió d’una infracció a la normativa sobre el blanqueig de capitals, Ordre EHA/1439/2006 de 3 de maig, reguladora de de la declaració de moviments de pagament en l’àmbit de la prevenció del Blanqueig de Capitals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada