La Guàrdia Civil comissa 52.510 euros en la duana de la Farga de Moles

La Guàrdia Civil ha comissa 52.510 euros en la Duana de la Farga de Moles. A les 12:00 hores del dia 24 de juliol, quan efectius de la Guàrdia Civil de la Secció d’Especialistes Fiscals de la Duana de la Farga de Moles, inspeccionaven un vehicle marca Volkswagen Golf, matrícula espanyola, van localitzar en una bossa de mà i en dos moneders un total de 10.310 euros que no havien estat declarats.

Identificat l’infractor, va resultar ser D.F.G., de 58 anys d’edat i de nacionalitat espanyola.

El dia 25 de juliol, a les 9:40 hores, en inspeccionar un turisme marca BMW matrícula espanyola, es localitza a l’interior d’una jaqueta, en la guantera i en el reposabrços del vehicle un total de 45.200 euros que no havien estat declarats.

Identificats els infractors, van resultar ser FJ.C.B., de 48 anys d’edat i DT..G.A., de 52 anys d’edat, tots dos de nacionalitat espanyola.

Els infractors van continuar viatge amb 1.000 €., cadascun en concepte de “Mínim de supervivència”, quedant la resta a la disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.

Pel citat fet, es va estendre acta per la comissió de sengles infraccions a la normativa sobre el blanqueig de capitals, Ordre EHA/1439/2006 de 3 de maig, reguladora de de la declaració de moviments de pagament en l’àmbit de la prevenció del Blanqueig de Capitals.

 

2 comentaris

  1. Supuestamente bajaban el dinero.

  2. amageu la part mes suculenta de la noticia: entraven o sortien d´Espanya ?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES